Dette er gratis ;) Karrigryte av geit

Published date: 03/04/2017
Modified date: 03/04/2017
  • Sted: 1487, Norge

1 kg grytekjøtt med bein av geit
3 ss vestindisk karripulver (mildt)
1 ts timian
1 ts paprikapulver
1 ts malt pepper
2 ts malt koriander
1,5 dl solsikkeolje
1 boks hakkede tomater
2 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
litt olivenolje
god kraft eller hønsebuljong

Krydre kjøttet med karripulver blandet med de andre krydderne, og la det stå minst 8 timer, gjerne over natta, i kjøleskap.

Sett steikovnen på 150 grader.

Varm matoljen godt i ei steikepanne og bruk kjøttet på alle kanter.
Legg kjøttet over i et romslig ildfast fat.

Varm olivenoljen godt i steikepanna og blank løken, tilsett tomater, løk, paprika og hvitløk, og la det surre i 5 minutter før du heller det over kjøttet.

Hell på kokende kraft eller buljong til det dekker kjøttet og sett fatet i stekeovnen. Stek til kjøttet er mørt, 1,5 til 2 timer.

Ta så kjøttet opp av sausen, hold det varmt mens du koker inn sausen til det halve.

Smak til med salt. Hell sausen over kjøttet og server med nykokt ris og erter.

Kontakt selger Del

Nyttig informasjon

  • Takk for at du bruker kjekjøtt.no
  • Selger og kjøper har det fulle ansvar for avtaler som gjøres som følge av annonsene her på siden.
  • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
  • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser."

Relaterte annonser

  • Braissert geitelår med rotgrønnsaker
    Braissert geitelår med rotgrønnsaker
    Oppskrifter med geitekjøtt - - 10/04/2017 Dette er gratis ;)

    Følg denne linken til oppskriften http://martinsmat.blogspot.no/2009/07/erta-geita-og-rosinene.html