Dette er gratis ;) Langstekt kjelår

Published date: 08/04/2017
  • Sted: Norge


Kjelår, ca 1,6 kg til 4 pers.
Salt og pepper
Sitron
Timian
Olivenolje
Hvitløk

Lag en marinade med sitron, olivenolje, salt, pepper, hvitløk og timian. Gni låret godt inn og la det ligge i kjøleskap over natta, gjerne lenger.

Brun låret på alle kanter, enten i stekovn ca 20 minutter på 225 grader, eller i stekepanne, til det har fått fin farge.

Senk temperaturen på ovnen til 65 - 70 grader og la døra være åpen et par minutter, slik at varmen forsvinner. Nå skal låret steke 2 timer pr kg, et lår på 1,6 kg kan ligge minst 4 timer, gjerne lenger. Gå deg en laaaaang søndagstur.

Med denne stekemetoden blir det lite kraft, men bruk den som er i sausen.

Server med greske båtpoteter (poteter stekt i ovn med olje, hvitløk, oregano, sitron, salt og pepper), Rotmos og god fløtesaus.

Kontakt selger Del

Nyttig informasjon

  • Takk for at du bruker kjekjøtt.no
  • Selger og kjøper har det fulle ansvar for avtaler som gjøres som følge av annonsene her på siden.
  • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
  • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser."

Relaterte annonser

  • Tomatisert kjegryte
    Tomatisert kjegryte
    Oppskrifter med kjekjøtt - - 09/04/2017 Dette er gratis ;)

    Gryterett med kjekjøtt Følg linken til originaloppskriften: https://maieckhoffmorseth.com/2016/02/21/derfor-bor-du-spise-geit/

  • Frikassé med kjekjøtt
    Frikassé med kjekjøtt
    Oppskrifter med kjekjøtt - - 09/04/2017 Dette er gratis ;)

    Frikassé med kje Oppskrift: 1 kg kjekjøtt, frikassékjøtt med bein 4 gulrøtter, renset 1/2 sellerirot, renset 1 stor purre 3 laurbærblader 3 dillstilker 1 dl persille, hakket 1 kvist løpestikke, kan erstattes av dill Saus: 2 ss smør 2 ss hvetemel 7 dl...